Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Tο electrostock είναι μια νέα επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2010.Οικογενειακή επιχείρηση που σημαίνει επιπλέον φροντίδα, προσοχή στην εξυπηρέτηση του πελάτη και πάντα δίπλα του.

Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται πολύ επιλεκτικά ώστε να ανταποκρίνεται πάντοτε στις τάσεις της εποχής καθώς και στις επιθυμίες, ανάγκες των πελατών μας.

Τα προϊόντα μας είναι δική μας εισαγωγή ή εισαγωγή συνεργατών μας και αποτελούν για εμάς και την καλύτερη διαφήμησή μας.

Είναι προϊόντα (β΄διαλογής) τα οποία έχουν κάποιο μικρό ελλάτωμα , ή είναι παλαιότερα μοντέλα και πωλούνται σαν "stock".

Τί όμως σημαίνει η λέξη ελλάτωμα (β΄)?
Λοιπόν τα "β'" προϊόντα είναι καινούργια αλλά κατά την κατασκευή τους ή κατά την μεταφορά τους υπέστησαν κάποιο "ατύχημα", το οποίο μπορεί να είναι μία γρατσουνιά ή να λείπει κάποιο γράμμα απο το ταμπελάκι της μάρκας τους.
Είναι απόλυτα λειτουργικά "εξαιρετικά" και έχουν μεγάλο συμφέρον στήν αγορά τους αφού, κοστίζουν σχεδόν τα μισά χρήματα απο ότι τα "α΄"
Επίσης για τα προϊόντα β΄διαλογής που η εταιρεία μας εισάγει απο το εξωτερικό
δίνει στούς πελάτες μας και
εγγύηση 24 μηνών.

Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας καλύπτονται απο εργοστασιακή εγγύηση.

Η πρώτη αρχή του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ είναι ότι «όποιος δώσει πρώτος αυτό που έχει ανάγκη ο πελάτης είναι και ο πιο αποδοτικός επιχειρηματίας». Εμείς στο electrostock αφουγκραζόμαστε, προβλέπουμε τις ανάγκες ανησυχίες σας, για καλύτερα και φθηνότερα είδη .








Αγγελική Μπεκατώρου

Ιδιοκτήτης επιχείρησης electrostock

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 - ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛ&FΑΧ:(+30) 26410-59685
ΚΙΝΗΤΟ :(+30) 6949442707
www.electrostock.gr
e-mail :info@electrostock.gr

Υπεύθυνος Καταστήματος : Μπισμπίκης Κωνσταντίνος
Πωλήσεις - Service - Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών